Joi, 23 Martie 2023 - TIRMagazin.ro

Percheziții la traficanții de persoane. Cereau 1.000 euro de om

Polițiștii de frontieră specializaţi în combaterea migraţiei ilegale din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara, sub coordonarea procurorilor DIICOT - Biroul Teritorial Caraș-Severin, efectuează 29 percheziţii domiciliare în judeţele Timiş şi Caraș-Severin într-o cauză având ca obiect săvârşirea infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat şi trafic de migranţi.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Trei călăuze arestate și 52 de cetățeni străini depistați în două autoutilitare

Polițiștii de frontieră sătmăreni au depistat 52 de cetățeni străini care au încercat să treacă ilegal frontiera din România în Ungaria, ascunși în două autoutilitare înmatriculate în România, fiind transportați de trei tineri din județul Argeș. Cei trei cetățeni români au fost arestați preventiv pentru o perioadă de 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de migranți.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

VIDEO Momentul în care un autocar cu 41 de persoane a căzut în șanț

Accident de proporţii într-un sat din Ialomiţa. 41 de oameni au ajuns, ieri dimineaţă, într-un şanţ, după ce autocarul în care se aflau s-a răsturnat. Imaginile de pe camerele de supraveghere arată cum şoferul, care merge cu viteză, pierde controlul volanului într-o curbă şi iese de pe şoseaua umedă. În cădere, vehiculul pune la pământ şi câţiva copaci de pe marginea drumului.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.