VIDEO Momentul în care un autocar cu 41 de persoane a căzut în șanț Recomandat

VIDEO Momentul în care un autocar cu 41 de persoane a căzut în șanț

Accident de proporţii într-un sat din Ialomiţa. 41 de oameni au ajuns, ieri dimineaţă, într-un şanţ, după ce autocarul în care se aflau s-a răsturnat. Imaginile de pe camerele de supraveghere arată cum şoferul, care merge cu viteză, pierde controlul volanului într-o curbă şi iese de pe şoseaua umedă. În cădere, vehiculul pune la pământ şi câţiva copaci de pe marginea drumului.

Patru călători au ajuns la spital, în timp ce alţi 11 s-au ales cu atacuri de panică.

Potrivit ISU Ialomiţa, pompierii militari au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier produs în localitatea Raşi, în care a fost implicat un autocar care a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat.

La locul evenimentului au fost alocate de urgenţă o autospecială de stingere cu apă şi spumă din cadrul ISU Călăraşi şi o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere şi o ambulanţă SMURD din cadrul Detaşamentului de pompieri Slobozia. În sprijinul acestora au acţionat şi trei echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Ialomiţa.

În urma evenimentului rutier, 11 persoane care aveau atac de panică au fost monitorizate de către echipajele medicale aflate la locul intervenţiei, ulterior patru dintre acestea fiind preluate şi transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia.


CEFIN STRATEGIA PENTRU 2023


TRANSPORTATORI ÎN CONSTRUCȚII EP.07

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.