VIDEO. SCHMITZ CARGOBULL A LANSAT OFICIAL SEMIREMORCA ELECTRICĂ S.KOE ÎN ROMÂNIA Recomandat

VIDEO. SCHMITZ CARGOBULL A LANSAT OFICIAL SEMIREMORCA ELECTRICĂ S.KOE ÎN ROMÂNIA

Schmitz Cargobull, liderul producătorilor de remorci din Europa, a lansat oficial, pe 20 aprilie 2023, la București, semiremorca electrică S.KOe.

Această semiremorcă electrice este alegerea ideală pentru transporturile de distribuție urbană, unde există "Zone de emisii zero". Schmitz Cargobull vine în întâmpinarea acestei probleme cu S.KOe, o soluție inovatoare de refrigerare electrică ce permite transportul în zonele cu emisii zero, fără probleme.
S.KOe COOL SMART este dotată cu un ax electric și o unitate electrică de refrigerare cu sisteme electronice și baterii integrate. Unitatea de refrigerare electrică S.CUe este proiectată pentru răcirea și încălzirea încărcăturii fără emisii. În locul rezervorului de motorină, sunt instalate baterii. Capacitatea de răcire este de până la 15.900 W, iar cea de încălzire de 9.100 W.
În plus, semiremorca este echipată cu o axă electrificată Schmitz Cargobull, care recuperează energia în timpul proceselor de frânare și reduce timpul de încărcare a bateriei prin rețeaua electrică.
Sistemul telematic TrailerConnect de la Schmitz Cargobull este integrat în vehicul, permițând monitorizarea stării de încărcare a bateriei, a distanței rămase și a timpului rămas pentru încărcare prin portalul telematic.
Semiremorca electrică Schmitz Cargobull S.KOe este o soluție inovatoare în transportul de distribuție urbană, datorită faptului că nu poluează și nu face zgomot, oferind o alternativă ecologică și sustenabilă la vehiculele clasice.
Aceasta este cea mai bună alegere în acest moment pentru companiile din România care vor să își extindă afacerile în orașe cu zone de emisii zero și care doresc să contribuie la protejarea mediului înconjurător.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.