Schmitz Cargobull începe producția de remorci în Marea Britanie Recomandat

Schmitz Cargobull începe producția de remorci în Marea Britanie

Schmitz Cargobull, principalul producător european de semiremorci, deschide o nouă fabrică în Manchester pentru a construi vehicule personalizate pentru operatorii britanici și irlandezi.

Andreas Schmitz, director executiv la Schmitz Cargobull, spune: „Marea Britanie este o piață cheie pentru transport și logistică și o piață importantă pentru semiremorci și camioane. Cu noua fabrică ne apropiem de clienții noștri și ne asigurăm că le putem răspunde nevoilor, oferind șasiul cel mai fiabil și o caroserie adaptată specificului de transport local."
Producția la fabrica de 7.500 mp din Wythenshawe, Greater Manchester, este programată să înceapă în această vară, cu o capacitate de 50 de unități pe săptămână.
Fabrica va dispune, de asemenea, de un depozit de piese de schimb de 1.000 mp pentru aprovizionare locală și, până la sfârșitul acestui an, va deveni sediul principal pentru echipa completă Schmitz Cargobull UK. Directorilor executivi ai Schmitz Cargobull Marea Britanie li se alătură Paul Avery, pentru operațiuni, și Alan Hunt, pentru activitățile de vânzări și servicii.
Noua fabrică se alătură unei extinse rețele de producție Schmitz Cargobull, care include fabricile germane în Vreden, Altenberge, Gotha și Toddin, precum și baze din Lituania, Rusia, Spania, Turcia și Australia.
Boris Billich, director de vânzări la Schmitz Cargobull, spune: „Vrem să sprijinim companiile de transport din Marea Britanie și Irlanda în cel mai bun mod posibil cu gama noastră cuprinzătoare de soluții de transport fiabile și inovatoare. Aceasta include vehicule cu caracteristici specifice pieței, timpi de livrare cât mai mici, o livrare extinsă de piese de schimb 24/7, precum și gama noastră de servicii, de la finanțare la telematică și vânzarea vehiculelor uzate."
Schmitz Cargobull este capabil să răspundă rapid cerințelor pieței locale și produce în prezent aproximativ 46.000 de remorci anual.
Compania, care este o afacere de familie, este sinonimă cu fiabilitatea și inovația și garantează standarde de calitate înalte în toate operațiunile sale globală, de la configurația vehiculului până la predarea către client.
Suportul său pentru reparații și întreținere se bazează pe o rețea autorizată de 1.700 de service situate în Marea Britanie, Irlanda și Europa.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.