Video: OKTOBERFEST LA SCHMITZ CARGOBULL ROMÂNIA Recomandat

Video: OKTOBERFEST LA SCHMITZ CARGOBULL ROMÂNIA

Schmitz Cargobull România a sărbătorit, pe 04 octombrie 2018, la sediul său de lângă București, tradiționalul german Oktoberfest, împreună cu clienții și colaboratorii.

Toți invitații s-au bucurat astfel de specialitățile la grătar și de abundența de sortimente de bere, într-un spațiu delimitat de cele mai noi semiremorci, remorci și suprastructuri produse de Schmitz Cargobull, atașate celor mai importante mărci de camioane din Europa.
Producătorul numărul 1 de semiremorci din Europa și-a propus, prin organizarea acestui eveniment, doar să le ofere câteva momente plăcute clienților săi, cărora le datorează succesul în afaceri.
În videoclipul realizat în exclusivitate pentru TIRMagazin.ro, apare și un scurt interviu pe care Roland Schacht, Managing Director Schmitz Cargobull România, a avut amabilitatea să ni-l ofere:

Alina Anton-Pop, director Marketing&PR revista TIR: De ce ați organizat, pentru prima dată, anul acesta, Oktoberfest la Schmitz Cargobull România? Va deveni o tradiție acest lucru?

Roland Schacht, Managing Director Schmitz Cargobull România: Am decis să organizăm acest Oktoberfest pentru a ne primi clienții imediat după IAA, pentru că noi am crezut în ideea de a-i aduce în acest loc și de a le arăta noile noastre produse, avându-le disponibile chiar aici, în fața lor.
Și, de fapt, această idee poate fi reluată. Putem să o facem din nou, anul viitor, poate începem o tradiție!

Alina Anton-Pop, director Marketing&PR revista TIR: Având în vedere că sunteți noul șef al Schmitz Cargobull România, de șase luni de zile, care este noua strategie cu care ați venit?

Roland Schacht, Managing Director Schmitz Cargobull România: Da, am venit aici cu experiența mea internațională, pentru a-i ajuta să își păstreze poziția de număr 1, pe care o au de 10 ani. Și cred că, împreună, cu aceste produse și această echipă, putem să continuăm dezvoltarea și să ne păstrăm competitorii la distanță.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Resping