IVECO revine ca furnizor oficial de camioane pentru MotoGP™ Recomandat

IVECO revine ca furnizor oficial de camioane pentru MotoGP™

• IVECO își reînnoiește parteneriatul cu MotoGP, în baza unui acord pe 4 ani cu Dorna Sports, organizatorul competițiilor • În calitate de furnizor oficial al MotoGP™, IVECO va furniza 14 vehicule care vor servi la transportul logistic pe circuitele MotoGP™ • IVECO își reînnoiește, de asemenea, sponsorizarea echipei Repsol Honda și a echipei Mooney VR46 Racing

IVECO a anunțat reînnoirea parteneriatului cu MotoGP™, cea mai importantă competiție de curse de motociclete din lume, în baza unui acord de 4 ani cu Dorna Sports, compania deținătoare a drepturilor comerciale și organizatoarea Campionatului Mondial FIM Grand Prix (MotoGP™) încă din anul 1991.
Confirmând încă odată legăturile sale puternice cu lumea sportului cu motor, la aproape zece ani de la parteneriatul precedent, din calitatea de Furnizor oficial de camioane pentru MotoGP™, IVECO va asigura furnizarea a 14 vehicule pentru a asigura transportul logistic la evenimentele MotoGP™ din 2023 până în 2026.
„Suntem mândri să susținem o astfel de competiție remarcabilă, în care tehnologia de vârf se îmbină cu un inegalabil curaj de a depăși limitele. Această sponsorizare reflectă aceeași energie care stă la baza angajamentului IVECO, de a crea cele mai bune soluții pentru nevoile clienților noștri și pasiunea pentru competiție care ne determină să fim orientați înspre excelență în fiecare zi”, a susținut Luca Sra, Președinte, Truck Business Unit, Iveco Group.
Noul sezon al MotoGP™ a început duminică, 26 martie, la Autodromo Internacional do Algarve din Portimao, Portugalia, și se va încheia în noiembrie pe Circuitul Ricardo Tormo din Valencia, Spania, cu un total de 21 de Grand Prix-uri, organizate în 18 țări diferite.
IVECO va oferi suport pe tot parcursul acestui sezon MotoGP™ cu 13 camioane IVECO S-WAY – modelul emblematic din gama heavy al mărcii – și un IVECO Daily, vehiculul emblematic din gama light. Fiabile, sigure și robuste, camioanele IVECO vor asigura transportul materialelor și echipamentelor pentru curse pe traseele care leagă circuitele, contribuind la amenajarea care va găzdui spectatorii și invitații la competițiile MotoGP™.
Vehiculele vor fi personalizate cu siglele MotoGP™ și IVECO și cu un colorit alb, special conceput pentru a reflecta un stil de curse puternic, tipic sportului cu motor.
IVECO este, de asemenea, Sponsor Oficial al echipei Repsol Honda și Furnizor Oficial al echipei de racing Tractor Mooney VR46, oferind sprijin logistic prin camioanele IVECO S-WAY pentru transportul echipamentului piloților la cursele MotoGP™ desfășurate în Europa.

Despre IVECO
IVECO este o marcă a Iveco Group NV (MI: IVG). IVECO proiectează, produce și comercializează o gamă largă de vehicule comerciale ușoare, medii și grele, camioane off-road și vehicule pentru aplicații precum misiuni off-road.
Gama extinsă de produse a mărcii include Daily, un vehicul care acoperă segmentul de vehicule cu greutatea de 3,3 – 7,2 tone, Eurocargo de la 6–19 tone și, în segmentul greu de peste 16 tone, gama IVECO Way cu IVECO on-road. S-Way, IVECO T-Way off-road și IVECO X-Way pentru misiuni ușoare off-road.
IVECO are aproape 21.000 de angajați la nivel global și gestionează unități de producție în 7 țări din Europa, Asia, Africa, Oceania și America Latină, unde produce vehicule cu cele mai noi tehnologii avansate. 4.200 de puncte de vânzare și service din peste 160 de țări garantează suport tehnic oriunde funcționează un vehicul IVECO.


TRANSPORTATORI ÎN CONSTRUCȚII EP.07

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.