CEFIN: OBIȘNUITUL BLACK FRIDAY AL CAMIOANELOR Recomandat

CEFIN: OBIȘNUITUL BLACK FRIDAY AL CAMIOANELOR

Camion Fest, ediția toamnă 2018, se derulează în perioada 12-13 octombrie 2018.

Evenimentul tradițional, organizat de Cefin Trucks în fiecare toamnă și primăvară, aduce, la această ediție, peste 200 de vehicule comerciale rulate multibrand și o excursie la munte pentru primii cinci cumpărători.

Mai exact, este oferit un voucher cadou la un hotel de 4 stele din Poiana Brașov pentru primele cinci comenzi din cadrul evenimentului.
Ca de fiecare dată, Cefin Trucks a pregătit și o gamă variată de oferte speciale pentru clienții săi, alături de camioane premium, refinanțabile, sunt oferite reduceri de până la 2000 de Euro.
“În cadrul evenimentelor Camion Fest ne dorim să consolidăm relația cu clienții noștri și să creăm un prilej de interacțiune în zona care ne pasionează pe toți–vehiculele comerciale. Și prin această serie de evenimente, dorim să subliniem încă o dată calitatea serviciilor Cefin Trucks. Suntem convinși că ne poziționăm printre cele mai mari companii specializate în livrarea de vehicule comerciale și ne bucurăm să anunțăm creșterea vânzărilor cu aproximativ 20% și în 2018, comparativ cu 2017.”, a declarat Paul Draniceanu, Director Divizia Vehicule Comerciale Rulate Cefin Trucks.
Cefin Trucks își așteaptă vizitatorii vineri, 12 octombrie, între orele 10:00-17:00 și sâmbătă, 13 octombrie, între orele 10:00–14:00.
În cadrul târgului sunt expuse peste 200 de camioane rulate, autotractoare, semiremorci, basculante, betoniere și utilaje de construcții.

Despre CEFIN TRUCKS
Cefin Trucks activează de peste 20 de ani în domeniul auto ca furnizor de servicii și produse pentru profesioniștii din lumea transporturilor. În prezent, Cefin Trucks își derulează activitatea prin trei divizii: Ford Trucks, Divizia de Camioane Rulate și Service.
Cefin Trucks este unicul importator și distribuitor în România al Ford Trucks –unul dintre cei mai mari constructori de camioane la nivel mondial. Rețeaua de distribuție și asistență tehnică Ford Trucks este prezentă în orașele București, Constanța, Craiova, Timișoara, Arad, Deva, Cluj, Baia Mare, Oradea, Brașov, Bacău și Suceava.
Activitatea Diviziei Camioane Rulate Cefin Trucks integrează servicii de achiziții și vânzarea de camioane și semiremorci rulate aparținând tuturor mărcilor. De asemenea, oferă consultanță în finanțarea achiziției beneficiind de parteneriate de tradiție cu societățile de leasing din România.
Nu în ultimul rând, Cefin Trucks include și cel mai mare service de camioane din România și unul dintre cele mai importante din Europa Centrală și de Est. Acesta oferă servicii de reparații mecanice, electrice, de tinichigerie și vopsitorie complexe pentru toate tipurile de vehicule comerciale și semiremorci.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Resping