„CAMIONUL TĂU, DRUMUL TĂU”: NOUA INIȚIATIVĂ DIN SOCIAL MEDIA PENTRU COMUNITATEA IVECO Recomandat

„CAMIONUL TĂU, DRUMUL TĂU”: NOUA INIȚIATIVĂ DIN SOCIAL MEDIA PENTRU COMUNITATEA IVECO

Inițiativa își propune să implice o comunitate mai largă a IVECO, să pună în evidență șoferul și viața lui pe drum, împărtășind experiențele Iveco S-Way.

IVECO prezintă „Your Truck, Your Way”, noua inițiativă din social media care invită pasionații camioanelor IVECO S-WAY să împărtășească fotografii cu vehiculul lor pe paginile de Facebook și Instagram ale companiei. La sfârșitul inițiativei, comunitatea IVECO va vota pentru cel mai bun design al unui camion.
Cu această activitate, IVECO plasează, încă o dată, șoferul în prim planul preocupărilor sale, așa cum s-a întâmplat prin conceptul de lansare „Sunt de neoprit”. Inițiativa pune accentul pe viața șoferilor pe drum, oferindu-le acestora posibilitatea de a-și arăta creativitatea prin modul în care își personalizează vehiculele.
Thomas Hilse, Președinte IVECO Brand a declarat: „Această activitate își propune să dea glas pasiunii șoferilor noștri, care se exprimă prin personalizări uimitoare ale camioanelor care îi însoțesc în călătorie. Vrem să oferim oportunitatea de a împărtăși designul camioanelor cu întreaga comunitate de șoferi, pentru a vedea cum camionul IVECO S-WAY iese în evidență."
Inițiativa va fi propagată pe canalele de socializare ale Iveco, prin videoclipuri inscripționate „Brand Ambassadors” din toată Europa. Clientul italian Michele Perrotti, cunoscut pentru creativitatea sa în personalizarea camioanelor IVECO, va fi primul ambasador „Your Truck Your Way”.
De curând, el a prezentat „Gladiator” IVECO S-Way, personalizat cu grafică inspirată din celebrul film pentru a evidenția determinarea, tenacitatea și puterea care caracterizează compania sa de transport, Autotrasporti Perrotti și cel mai nou vehicul IVECO.
Noua cabină de la IVECO S-Way are un design unic, dezvoltat în jurul nevoilor șoferului și ale proprietarului, care a fost recompensat cu prestigiosul iF Design Award 2020. Este prilejul perfect pentru clienți pentru a da frâu liber creativității în realizarea unor personalizări uimitoare ale camionului.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.