VIDEO. AIC Service Network, rețea de service multibrand, își extinde prezența națională Recomandat

VIDEO. AIC Service Network, rețea de service multibrand, își extinde prezența națională

•AIC Service Network, rețeaua proprie de service-uri din cadrul grupului AIC, și-a extins prezența la nivel național cu service-uri autorizate pentru brand-urile Ford Trucks și IVECO • Locațiile AIC SN – București, Arad, Deva, Brașov, Focșani • Rețeaua extinsă a grupului AIC adaugă în portofoliu locațiile multibrand din Constanța și Galați, ce vor fi funcționale începând cu ultimul trimestru al anului•

AIC Service Network, parte din grupul AIC, își extinde rețeaua de service-uri autorizate pentru brand-urile Ford Trucks și IVECO, ca parte a strategiei de dezvoltare, venind în întâmpinarea clienților săi cu un set complet și competitiv de servicii post-vânzare.

Obiectivul permanent al grupului constă în extinderea portofoliului de servicii ce aduc plus valoare clienților săi, printre acestea aflându-se și un plan ambițios de a dezvolta rețeaua de service-uri autorizate la cele mai înalte standarde și service-uri multimarcă de top în cadrul propriei rețele. În planul de dezvoltare a noilor locații de service sunt luate în considerare aspecte legate de nevoile clienților din acele zone, precum și obiectivul setat de către AIC, acela de a avea service-uri disponibile la maximum 100 de kilometri distanță între ele.
Planul de dezvoltare a rețelei de service-uri din rețeaua grupului AIC cuprinde, pentru anul 2022, locațiile Focșani, Galați, Brașov și Constanța.
Service-urile din Brașov și Focșani sunt deja complet operaționale, de la începutul anului 2022, în urma autorizării de către cei doi producători, cu o echipă completă de profesioniști, care confirmă calitatea serviciilor cu care clienții rețelei de service AIC sunt obișnuiți. În aceste locații sunt prevăzute în perioada următoare lucrări complexe de reamenajare ale clădirilor existente, pentru a acomoda cele mai noi tehnologii în domeniu și a avea o capacitate mărită de lucru.
Două noi locații vor fi incluse în grupul AIC, până la sfârșitul anului, și de amenjare complexe sunt în curs. Noile locații de service vor fi la cele mai înalte standarde tehnologice pentru un service multimarcă. Ambele locații sunt dezvoltate în parteneriat cu alte entități, urmând ca o investiție complexă să fie făcută, având în vedere amploarea lucrărilor unei construcții Greenfield în cazul Constanța și a unei amenajări structurale complete în cazul Galați.
La nivelul primei jumătăți de an, rezultatele din activitatea de service a rețelei AIC SN se ridică la 6 Mil Eur Turnover, 65.750 ore de manoperă, cu o echipă formată din 160 de persoane.
Clienții Ford Trucks vor avea astfel la dispoziție la nivel național 21 de centre, partenere și proprii, aflate în: București, Brașov, Deva, Arad, Constanța, Craiova, Bacău, Suceava, Baia Mare, Oradea, Timișoara, Sibiu, Odorheiu Secuiesc, Cluj, Pitești, Ploiești, Galați, Focșani, Turda, Targu Mures și Piatra Neamț.

Cât mai aproape de clienți
“Investim permanent în organizația noastră, atât în oameni și sisteme integrate, în zona de vânzări, cât și în dezvoltarea rețelei de service. Cred cu tărie în valoarea adăugată a serviciilor integrate, precum servicii post vânzare la cele mai înalte standarde. Pentru a menține satisfacția clienților noștri și ca vehiculele să fie tot timpul la lucru, avem nevoie de o creștere a capacității de reparație. Ne dorim să avem maximum 100 de kilometri distanță între două service-uri, să fim cât mai aproape de clienții noștri.
Avem o rețea de parteneri alcătuită din service-uri cu foarte multă experiență la nivel local, iar în ceea ce privește locațiile proprii, parte a AIC Service Network, acestea sunt dezvoltate la cel mai înalt nivel și suntem deschiși către asocieri multibrand, care să asigure o deschidere și mai mare către clienți”, a declarat Stefano Albarosa, CEO AIC Group.

Ridicarea calității serviciilor
“Avem în centrul preocupărilor noastre clientul și asta se leagă de un obiectiv strategic – credem foarte tare că nu putem avea o dezvoltare reală puternică în acest business de vânzări vehicule comerciale fără să avem o structură de service la standardele producătorului care să o deservească. Procesul de extindere a rețelei proprii nu înseamnă numai să deschidem mai multe service-uri dar și să ridicăm constant și substanțial calitatea serviciilor pe care le oferim în această rețea. Alegerea partenerilor potriviți precum și calibrarea nivelului de investiție sunt principii foarte importante în strategia de dezvoltare.” a declarat Robert Maftei, Director General AIC Trucks (Importator Ford Trucks în România).

Activitate multibrand
“În rețeaua proprie AIC Service Network precum și în locațiile din grup dezvoltate pe baza unor parteneriate solide, credem cu tărie într-o activitate multibrand, la standardele cerute de către fiecare producător și credem într-o extindere bazată pe nevoile clienților noștri.
Pentru a fi un service autorizat de producător este nevoie de o dezvoltare permanentă în domeniul tehnologiilor de lucru și a echipamentelor moderne, precum și participarea activă la cursurile tehnice, care se traduce într-o dezvoltare profesională continuă a tehnicienilor pentru a asigura standarde înalte, având în vedere garanția producătorului și obiectivul de creștere exponențială a volumelor.
Noile service-uri, care au fost deschise sau urmeaza a fi deschise în cursul acestui an, sunt parte a unei strategii care presupune o investiție majoră în locații multimarcă, locații strategice, având în vedere nevoia de servicii la standarde înalte din zona respectivă, și care deschid o perspectivă nouă în zona de dezvoltare de servicii post vânzare. Odată cu această dezvoltare teritorială, vom perfecta și zona digitală a interacțiunii cu clienții de service, având în vedere necesitatea accesului la informație rapid. Vom avea o platformă digitală dedicata rețelei de service, prin care programările, contactul direct cu service-ul și relația post vânzare vor fi la îndemână.”, a declarat Ionel Bălașa, Director General AIC Service Network.

Despre AIC Service Network
Cu o experiență de 25 de ani în sectorul auto, ca furnizor de produse și servicii integrate pentru lumea transportatorilor profesioniști, AIC SN este o rețea de service cu multă experiență, autorizată oficial de către Ford Trucks și IVECO și service multibrand autorizat RAR.
AIC Service Network face parte din grupul AIC, alături de compania AIC Trucks (Importator Ford Trucks în România).
În rețea se efectuează reparații complexe de mecanică, electrică, mentenanță și întreținere planificată, tinichigerie și vopsitorie pentru o gamă largă de vehicule și semiremorci, alături de o echipă de profesioniști în domeniu, beneficiind de cele mai avansate echipamente și tehnologii ale momentului:
- stație ITP pentru autoturisme, autocamioane, remorci și semiremorci autorizată de RAR;
- diagnoză multimarca cu personal specializat;
- redresari sasie, cabine si verificarea geometriei rotilor cu echipament Josam;
- instalări și reparații suprastructuri și echipamente hidraulice;
- servicii complete pentru Tahografe digitale si inteligente;
- vehicul de tractare 24/7;
- service mobil.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.