Volkswagen reia producția cu motoarele turate

Volkswagen reia producția cu motoarele turate

Germania a început pe 20 aprilie ridicarea treptată a măsurilor de izolare impuse din cauza pandemie de COVID-19 la jumătatea lunii martie, iar Volkswagen încearcă să-și repornească cu atenție motoarele. Reatingerea capacității maxime a uzinelor va depinde însă și de piață.



Uzina de motoare de la Chemnitz a început treptat producția din 23 aprilie. Iar luni, 27 aprilie, a fost reluată producția la fabrica din Zwickau, unde se fac Golf-ul Variant și cel mai important model al mărcii în momentul de față, Volkswagen ID.3.
În prima fază, 50 de ID.3 vor fi produse pe zi la Zwickau, un număr corespunzător pentru aproximativ o treime din volumul de producție înregistrat înainte de pandemia de COVID-19.
“La Volkswagen, sănătatea are întâietate. De aceea preocuparea principală în acest moment nu este câte mașini construim pe zi. Ceea ce este mai important este că procesul de transformare a e-mobility, aflat deja în curs, începe să-și reia ritmul astăzi. ID.3 este unul din vehiculele cheie pentru Volkswagen”, a declarat Thomas Ulbrich, membru al Consiliului pentru Volkswagen E-Mobility și speaker din partea Consiliului Director Volkswagen Saxonia. 

Măsurile de protecție împotriva coronavirsului impuse în uzinele Volkswagen pentru reluarea activității includ reguli stricte de distanță și igienă, precum obligația de a purta protecție pe nas și gură, în zone unde distanțele de 1.5 m nu sunt posibile, intervale scurte de curățenie, separarea schimburilor pentru a evita contactul și responsabilizarea angajaților în a-și măsurara temperatura înaintea inceperii programului în fiecare zi.
De asemenea, numeroase procese de producție sunt optimizate și sunt introduse măsuri consistente minime de distanță și o creștere a standardelor de igienă aplicată în toate domeniile. Toate regulile se aplică de asemenea și angajaților partenerilor externi și furnizorilor de servicii de la sediul fabricii.
În același timp, Volkswagen a reluat deja producția în aproape toate fabricile sale din China.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.