VIDEO Bătaie ca în filme, în trafic, după un accident de mașină

VIDEO Bătaie ca în filme, în trafic, după un accident de mașină

Un scandal între mai multe persoane de etnie rromă şi poliţişti a avut loc pe străzile din municipiul Tulcea, oamenii legii folosind spray-uri lacrimogene pentru a-i calma pe agresorii ce aruncau cu pietre, transmite corespondentul MEDIAFAX.


Potrivit poliţiştilor, scandalul a pornit în urma unei tamponări, ce s-a produs, luni după-amiază, între două autoturisme într-o parcare. La faţa locului a ajuns un echipaj de la Poliţia Rutieră, iar părţile erau gata să se înţeleagă amiabil, dar în acel moment, rudele unuia dintre conducătorii auto au ajuns la locul incidentului şi a început să facă scandal.

Poliţiştii de la rutieră au chemat ajutoare prin staţie, iar la faţa locului au ajuns alţi colegi ai lor dar şi jandarmi, între cele două părţi începând un scandal, cu îmbrânceli şi înjurături. La un moment dat au început să arunce cu pietre, iar oamenii legii au folosit spray-urile lacrimogene din dotare, în încercarea a calma lucrurile.


În cele din urmă, aceştia au fost potoliţi şi conduşi la secţia de poliţie. În cauză se fac cercetări, în cadrul unui dosar coordonat de un procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.