VIDEO: Ungaria. Un șofer profesionist român intră cu camionul direct în remorca de semnalizare, pe autostradă Recomandat

VIDEO: Ungaria. Un șofer profesionist român intră cu camionul direct în remorca de semnalizare, pe autostradă

Un șofer profesionist român e în stare critică în spital, după ce a intrat într-o remorcă de semnalizare, miercuri după-amiază, pe autostrada M1, care duce spre Budapesta, într-un tronson în care erau reparate balustradele de pe marginea șoselei.

accident roman ungaria

Momentul a fost filmat, relatează ediția online a săptămânalului maghiar HGV.

Mai multe remorci semnalizau corespunzător zona în care erau remediate problemele la parapete, într-o porțiune de autostradă în apropierea unei ieșiri.

Cu toate astea, șoferul român al unui camion mic cu prelată nu a putut evita accidentul.

Una dintre camerele Magyar Közút, administratorul autostrăzii, a înregistrat momentul când șoferul român a încercat să schimbe benzile și s-a izbit violent de remorca de semnalizare staționată pe banda de urgență.

Românul a venit pe banda a doua, depășind o coloană de vehicule, majoritatea grele, apoi brusc intră în fața unui camion cu semiremorcă, dar din imagini se vede cum un alt camion, cel din față, frânează, pentru că se circula cu viteză mică.

E momentul în care românul trage dreapta de volan, ca să evite impactul, dar intră direct în remorca pe care e posibil să nu o fi observat-o.

Șoferul român al camionului cu prelată a fost grav rănit, iar la scurt timp a sosit un elicopter de salvare care l-a preluat și l-a dus la spital.

accident sofer roman ungaria

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.