VIDEO: Un șofer profesionist român a răsturnat un microbuz școlar în Italia, cu 15 copii și a fugit Recomandat

VIDEO: Un șofer profesionist român a răsturnat un microbuz școlar în Italia, cu 15 copii și a fugit

Un șofer profesionist român a răsturnat un microbuz școlar în care se aflau 15 copii, în Italia.

În loc să ajute elevii, bărbatul i-a abandonat după accident și a fugit, spune presa locală. A fost prins de polițiști, care au descoperit și că era băut.
Accidentul s-a produs vineri, în jurul orei locale 13.30 (14.30 ora României), în provincia Padova din Italia. La volanul microbuzului școlar era Denis Panduru, un român de 51 de ani.
Șoferul român era singurul adult din mașina, care avea 15 copii pasageri. Pe șoseaua 21, în apropiere de Arqua Petrarca, șoferul a pierdut controlul microbuzului școlar, care s-a răsturnat pe drum.
Au urmat clipe de groază în care copiii, cu vârstele între 7 și 14 ani, țipau panicați. Românul însă, în loc să îi ajute, a fugit. Copiii au fost salvați de pompierii italieni, chemați de localnici. 8 elevi au fost răniți și au fost transportați la spital, în localitatea Monselice.
Șoferul român fugar a fost prins după aproximativ 2 ore. Conform newsnotizie.it, el a fost văzut de carabinieri pe drumul regional 10 din zonă. Când polițiștii s-au apropiat de el, bărbatul a încercat din nou să fugă, dar a fost ajuns din urmă și încătușat.

”Şoferul român mergea în zig-zag”
În urma testului de alcoolemie, polițiștii italieni au descoperit că Denis Panduru era băut. De altfel, copii din microbuz au povestit că românul începuse să meargă în zig-zag pe drum, în timp ce râdea.
Potrivit Il Giornale, șoferul nu a putut explica anchetatorilor care a fost cauza accidentului. Românul de 51 de ani e stabilit la Rovigo, în Italia, și era angajat ca șofer al companiei care deține microbuzul școlar.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.