VIDEO Un șofer nemulțumit a trecut cu mașina peste angajatul care i-a spălat mașina

VIDEO Un șofer nemulțumit a trecut cu mașina peste angajatul care i-a spălat mașina

Un cetăţean turc a intrat cu bolidul într-un angajat de la o spălătorie auto din parcarea mall Vitan din Sectorul 3, după care a fugit.

El s-a enervat când angajații i-au cerut 125 de lei pentru servicii complete de curățare, iar el a oferit doar 100 lei.

“În data de 08 septembrie 2021, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată cu privire la faptul că în parcarea unui complex comercial, un bărbat, angajat al unei societăți comerciale a fost lovit de către un autoturism.

Având în vedere faptul că din primele date reieșea că fapta ar fi fost comisă cu intenție, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe Tribunalul București și Serviciul Omoruri.

Persoana vătămată a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. A fost efectuată cercetarea la fața locului și au fost audiate mai multe persoane. În urma activităților investigative și de cercetare penală a fost depistat autoturismul. De asemenea a fost stabilita identitatea unui bărbat, care posibil s-a aflat la volanul autoturismului.

Procurorul criminalist a dispus măsuri în vederea depistării acestuia, pentru clarificarea situației de fapt și de drept. Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor”, este comunicatul Poliţiei Capitalei.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.