VIDEO Un șofer de camion a stat 6 zile prins în propria cabină. A fost salvat de pescari Recomandat

VIDEO Un șofer de camion a stat 6 zile prins în propria cabină. A fost salvat de pescari

 Un șofer de camion din Indiana este norocos că este în viață în această săptămână, după ce a petrecut șase zile în camionul său distrus sub un pod de autostradă.

Matthew R. Reum a petrecut aproape o săptămână prins sub un pod de pe I-94 care traversează Salt Creek, în apropiere de orașul Portage, Indiana. Salvarea a venit sub forma a doi pescari curioși care au observat ceva strălucitor sub pod în timp ce cercetau locurile de pescuit, relatează CNN:

Mario Garcia și ginerele său, Nivardo Delatorre, cercetau Salt Creek, în apropiere de orașul Portage din nord-vestul statului Indiana, în căutarea unor potențiale găuri de pescuit și se pregăteau să încheie ziua când ceva strălucitor în depărtare le-a atras atenția, a declarat Garcia la o conferință de presă organizată de poliția statală. Curioși, s-au dus să o exploreze și au realizat că era o epavă de vehicul.

Camioneta epavă se afla sub podul de pe Interstate 94 peste pârâu. Garcia a mutat un airbag din drum și a văzut ceea ce a crezut că era cineva mort pe scaunul șoferului.

"În momentul în care am atins umărul, el s-a învârtit - s-a trezit", a spus Garcia.

Speriat, dar concentrat să îl ajute pe tânăr, Garcia i-a cerut lui Delatorre să cheme ajutoare și cei doi au rămas cu bărbatul până când salvatorii au venit să îl scoată.

"Era în viață și era foarte fericit să ne vadă", a spus Garcia, amintindu-și că bărbatul le-a mulțumit în mod repetat. "Nu am văzut niciodată o asemenea ușurare".

Ce ușurare trebuie să fi fost. Reum a suferit răni grave, care puteau să-i pună viața în pericol, în urma accidentului. El a strigat după ajutor, dar nu a venit niciun ajutor, așa că a supraviețuit bând apă de ploaie în condiții aproape de îngheț. Poliția a declarat pentru CNN că este un miracol că Reum a supraviețuit accidentului din 20 decembrie, cu atât mai mult că a fost găsit înainte ca ce era mai rău să se întâmple:

Poliția a spus că nu a primit niciun raport despre un accident și chiar dacă ar fi primit, epava nu putea fi văzută de pe pod.

"M-am uitat peste acel pod și nu se vede", a spus Fifield. "Am coborât pe partea de est a terenului și mă uit și tot nu am putut să o văd."

Nu există informații despre ce l-a făcut inițial pe Reum să se prăbușească, însă poliția crede că camionul său a ratat parapetul de protecție și a zburat prin aer înainte de a ateriza sub pod, anunță BBC


IVECO LANSARE BARCELONA


I LOVE DRACULA EP.01

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.