VIDEO Un șofer de betonieră, strivit de propriul utilaj. A uitat să asigure vehiculul Recomandat

VIDEO Un șofer de betonieră, strivit de propriul utilaj. A uitat să asigure vehiculul

Un șofer de betonieră de 62 de ani a murit strivit sub propriul utilaj, pe aleea de acces a Bisericii Sfinții Împărați Constantin și Elena din localitatea Moara Carp, județul Suceava.

Maxim Gheorghe, de 62 de ani din Suceava, a ajuns vineri dimineața la biserica din Moara Carp, acolo unde se turna un trotuar, cu o cifă de beton.

La un moment dat, după ce a descărcat întreaga încărcătură, șoferul a intenționat să plece să spele mașina. A coborât din autobetonieră, numai că a uitat să o asigure și a fost prins sub roțile propriei mașini, care ulterior a mai rulat câteva zeci de metri înainte de a se opri, după ce a rupt un gard și o anexă.

La fața locului au intervenit pompierii militari, cu doua autospeciale cu accesorii pentru descarcerare, cu sprijinul unui echipaj SAJ. Victima a fost extrasa de sub autovehicul. Din nefericire, aceasta avea leziuni incompatibile cu viata si a fost declarat decesul.

La locul accidentului s-au deplasat și angajați din cadrul I.T.M. Suceava și I.S.C.T.R. Suceava, pentru a verifica modul în care s-a produs accidentul.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.