VIDEO Un șofer beat a pătruns pe contrasens și a izbit un camion

VIDEO Un șofer beat a pătruns pe contrasens și a izbit un camion

Un șofer băut a produs luni, la miezul nopții, un accident în afara localității Diosig, după ce a pătruns pe contrasens și s-a izbit frontal de un TIR.


Accidentul s-a produs la ora 00:19, pe DN 19, în afara localității bihorene Diosig. Potrivit polițiștilor accidentul s-a produs din vina șoferului unui autoturism, un bărbat de 41 de ani din Boianu Mare, care se afla sub influența băuturilor alcoolice la volan, a derapat și a pierdut controlul volanului într-o curbă la dreapta. Astfel. autoturismul condus de șoferul băut a pătruns pe contransens și s-a izbit frontal de un TIR, condus de un bărbat de 42 de ani din comuna Bătărcaci, județul Satu-Mare.

 

În urma accidentului rutier, conducătorul autoturismului a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital.

„Apelul a fost primit la 19 minute dupa miezul nopții, moment în care la fața locului s-au deplasat de urgență pompierii miltiari din cadrul statiei Sacueni cu două autospeciale de intervenție din care una de descarcerare și ambulanță de tip B2 a subunitatii. O persoană a fost descarcerată de pompierii militari. Aceasta a fost asistată si transportată la spital cu multiple leziuni”, a informat pentru BIHON.RO, Camelia Roșca, maior ISU Crișana.

Polițiștii l-au testat pe șoferul autoturismului cu aparatul etilotest iar în urmat testării a rezultat o concentrație alcoolică de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferului de 41 de ani i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

„În cauză a fost întocmit dosar penal, iar poliţiştii Biroului Drumuri Naționale și Europene – Serviciu Rutier Bihor continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier”, a precizat comisar-șef Alina Fărcuța.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.