VIDEO Un șofer a leșinat. A rupt totul în cale

VIDEO Un șofer a leșinat. A rupt totul în cale

Un TIR scăpat de sub control a deviat de pe șosea, devastând totul în cale. Imaginile șocante au fost surprinse de o camera de bord și publicate ulterior pe rețelele sociale, potrivit 9News.

Pe filmare se observă cum şoferul unui TIR pierde controlul direcţiei de mers, după ce I s-a făcut rău la volan. Vehiculul deviază de pe șosea și se izbește violent de copaci, semne rutiere și stâlpi de electricitate.

În cele din urmă, TIR-ul se oprește într-un gard, la doar câțiva metri distanță de o casă. Din fericire, vehiculul nu a intrat în niciun autoturism din trafic și nimeni nu a fost rănit.

Șoferul care a surprins incidentul cu camera de bord a declarat pentru 9News: „A pierdut complet controlul și venea spre mine, așa că am pus piciorul pe accelerație pentru a-l evita. A început să se izbească de lucruri, apoi am oprit imediat, am fugit și l-am ajutat pe șofer să coboare din camion”.

Șoferul TIR-ului, un bărbat în vârstă de 31 de ani, a leșinat în timp ce conducea. Acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.


TRANSPORTATORI ÎN CONSTRUCȚII EP.07


FORD TRUCKS 3000

 

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.