VIDEO Un camion a ieșit de pe drum și a doborât un copac. De ce?

VIDEO Un camion a ieșit de pe drum și a doborât un copac. De ce?

Un accident de circulație a avut loc în urmă cu puțin timp pe DN1C între localitățile Șomcuta Mare și Satulung în zona pădurii Stejarul.

Din primele informații se pare că în accident au fost implicate două vehicule, un autoturism și un autotren. Ambele au ajuns în sant. Mai mult, TIR-ul a rupt și un copac ce am căzut pe partea carosabilă și blochează în sens de mers. Din fericire nimeni nu a suferit vătămări corporale în urma accidentului. Polițiștii din Șomcuta Mare sunt la fața locului și dirijează traficul rutier alternativ pe un sens.

La fața locului s-au deplasat două echipaje de pompieri, ambulanța, SMURD. În urma accidentului ambii șoferi s-au ales cu răni și sunt examinați de echipajele medicale

ACTUALIZARE – Ce spune IPJ Maramureș

Ieri după-amiază, polițiștii rutieri din Șomcuta Mare au intervenit în urma unui apel sesizat prin S.N.U.A.U. 112 la un accident de circulație produs între localitățile Șomcuta Mare și Satulung.

La fața locului, din primele cercetări efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, un bărbat de 44 de ani din județul Bistrița Năsăud, a condus o autoutilitară, tractând o semiremorcă, având direcția de deplasare înspre municipiul Baia Mare, și ar fi acroșat later-stânga un autoturism, condus de un bărbat de 43 de ani.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea celor doi conducători auto și a unei pasagere din autoturism, în vârstă de 43 de ani. Toți au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

VIDEO AICI


GEORGE NIȚĂ STAREA TRANSPORTURILOR


FORD TRUCKS LANSARE F-LINE
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.