VIDEO. Un autocar care transporta 44 de pasageri a ars pe autostrada A1 Recomandat

VIDEO. Un autocar care transporta 44 de pasageri a ars pe autostrada A1

Un autocar care trasnporta 44 de pasageri a ars marţi dimineaţă pe autostrada A1, sensul de mers Sebeş - Sibiu. Nimeni nu a fost rănit, însă traficul a fost blocat timp de peste o oră.


În jurul orei 5:00, pompierii militari din cadrul Staţiei Miercurea Sibiului şi Punctului de lucru Sălişte au fost solicitaţi să intervină de urgenţă pe Autostrada A1, km 276 pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la un autocar ce transporta cca 44 de pasageri. La faţa locului s-au mobilizat 3 autospeciale de stingere cu apă şi spumă precum şi 1 echipaj SMURD. La faţa locului, incendiul se manifesta generalizat la întreg autocarul.

Pasagerii s-au autoevacuat

A ars autocarul în totalitate iar cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurtcircuit electric. A fost salvată remorca avehiculului, care conţinea bagajele pasagerilor.  Din informaţiile primite de la faţa locului autocarul se întorcea din Franţa. Timp de aproximativ o oră traficul de pe autostrada A1, a fost blocat pe un sens de mers. (news.ro)

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.