VIDEO ULUITOR. Camion, surpins făcând drifturi în zăpadă Recomandat

VIDEO ULUITOR. Camion, surpins făcând drifturi în zăpadă

Batumi e unul din cele mai frumoase oraşe din Georgia, însă e situat pe malul mării negre, iar clima sa e subtropicală, cu multe ploi în perioada rece a anului şi căldură cât cuprinde în celelalte perioade, dar ninsorile sunt o raritate. Cu atât mai multe ninsori abundente. Însă în aceste zile Batumi are parte de un ciclon de zăpadă, ca şi toate regiunile din jurul său, iar astfel oamenii se bucură de un tablou rar pentru oraşul lor.

Printre cei fericiţi de acest tablou se numără şi un şofer de camion, care a fost surprins circulând pe una din străzile principale din Batumi cu capul tractor al camionului, eliberat de remorcă. Doar că acest şofer nu înainta pur şi simplu, ci mergea într-un drift continuu, chiar dacă drumul e unul în linie dreaptă. Ia când a ajuns la sensul giratoriu de acolo, şoferul a executat un drift frumos, profesionist, ca la carte.

Chiar dacă nu e sigur să faci asta pe drumurile publice, nu putem să nu apreciem măiestria acestui şofer de camion în drift-uri pe zăpadă! Nu de alta, dar atât de bine adeseori nu driftează nici şoferii de BMW-uri sau Mercedes-uri.

Întregul moment a fost surprins acum două zile, seara, de un georgian, pe nume Giorgi.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.