VIDEO Tânăr, spulberat de camion în timp ce făcea live pe Tik Tok pentru urmăritori Recomandat

VIDEO Tânăr, spulberat de camion în timp ce făcea live pe Tik Tok pentru urmăritori

Un nou trend periculos circulă pe reţelele de socializare, iar mai mulţi tineri au dat deja curs provocării. La vârste fragede, împinşi de adrenalină şi de dorinţa de a ajunge virali pe internet, aceştia se filmează în timp ce sar în faţa camioanelor în mişcare, ferindu-se în ultimul moment sau aşteptând să fie evitaţi de maşini.

Iar victimele încep deja să apară. Doi adolescenţi din Indonezia şi-au pierdut astfel viaţa, în schimbul câtorva clipe de "faimă" pe TikTok.

Mirajul celebrităţii uşor câştigate pe Internet vine la pachet cu pericole uriaşe, iar tinerii (şi nu numai) cad deseori în capcana provocărilor riscante care circulă pe reţelele de socializare. Pentru un filmuleţ de câteva secunde, unii oameni sunt dispuşi să facă lucruri care le pot afecta viitorul sau care pot distruge definitiv viaţa altor persoane. Iar în unele cazuri, urmările sunt fatale. Indonezia a raportat deja două decese care au survenit în astfel de circumstanţe bizare. Un băiat de 18 ani a murit vineri, izbit în plin de camionul în faţa căruia se aruncase pentru "urmăritorii" lui, iar incidentul tragic din oraşul Tangerang nu este singular. Într-o singură zi, poliţiştii locali au prins 14 minori implicaţi în activităţi similare.

Autorităţile din Indonezia au publicat pe contul oficial de Twitter imagini tulburătoare de vineri, în speranţa că vor ridica un semnal de alarmă şi vor convinge populaţia să nu dea curs unor asemenea provocări.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.