VIDEO Supravieţuire miraculoasă, în urma unei coliziuni între un autoturism şi un camion Recomandat

VIDEO Supravieţuire miraculoasă, în urma unei coliziuni între un autoturism şi un camion

Accidentul rutier a avut loc marţi seara, 10 mai, pe un drum naţional din judeţul Vâlcea. Unul dintre şoferi a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost salvat de către o echipă de descarcerare.

Update, ora 21:50 Pompierii vâlceni atrag atenţia şoferilor care tranzitează DN 64 că sectorul de drum pe care s-a produs accidentul este extrem de periculos în urma scurgerii de carburant pe şosea. „În urma extragerii autocamionului din rigolă, în localitatea Călina - Prundeni limita cu Drăgăşani, rezervorul acestuia s-a spart, iar motorina s-a scurs pe carosabil. S-a luat legătura cu viceprimarul localităţii Drăgăşani în competenţa căruia intră acel sector de drum şi va trimite o echipă cu nisip la faţa locului. Echipajul ISU Vâlcea aflat la faţa locului a spălat carosabilul, însă acesta este încă alunecos”, a precizat reprezentantul ISU Vâlcea, Octavian Fulger. -

ŞTIREA INIŢIALĂ - Coliziunea dintre camionul plin cu ulei de motor şi un autoturism s-a produs în zona Drăgăşani, la graniţa cu satul Călina din Prundeni - Vâlcea. În urma impactului violent, ambele autovehicule au ajuns în şanţul de pe marginea drumului, cu daune serioase.

Deşi din autoturism nu a mai rămas mare lucru, conducătorul auto al acestuia a supravieţuit ca printr-un miracol. A fost nevoie de echipajul pentru descarcerare, ca să fie scos dintre fiarele contorsionate ale maşinii. Bărbatul de 31 de ani a suferit mai multe traumatisme în zona craniană şi în zona toracică. „După efectuarea manevrelor de descarcerare, şoferul rănit a fost preluat de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) şi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Vâlcea, pentru îngrijiri suplimentare. Pe toată durata interventiei, traficul rutier a fost blocat”, a menţionat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, Octavian Fulger. 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.