VIDEO: Spania. UN GRUP CARE JEFUIA ȘOFERI DE CAMION A FOST ARESTAT Recomandat

VIDEO: Spania. UN GRUP CARE JEFUIA ȘOFERI DE CAMION A FOST ARESTAT

Garda Civilă, în cadrul operațiunii Robtrucks, a arestat un grup infracțional, format din patru persoane, specializat în jaful violent al șoferilor de camioane parcate în zonele de odihnă, potrivit Cordopolis.es.

Operațiunea a început anul trecut, după ce Garda Civilă a aflat despre comiterea unui jaf cu violență comis la 8 octombrie, într-o zonă de odihnă de pe Autostrada A 4 (Madrid-Cádiz), unde șoferul unui camion cu remorcă care transporta aparate electrocasnice a fost amenințat cu o armă albă în timp ce se odihnea în interiorul camionului, iar ulterior a fost agresat.

Rănile cauzate au fost considerabile și a trebuit să fie internat la Spitalul de Écija (Sevilla). Primele investigații au permis verificarea faptului că jaful a fost comis de același grup infracțional, care avea o activitate infracțională lungă și care își avea reședința în orașul Granada Pinos Puente.
Având în vedere acest lucru, Garda Civilă a instituit un dispozitiv de serviciu care vizează prevenirea acestui tip de eveniment în provincie, precum și identificarea, localizarea și arestarea presupușilor făptuitori.
Progresul investigației a permis identificarea celor patru membri ai grupului și verificarea faptului că acesta era perfect structurat și ierarhic, fiecare având un rol perfect definit în activitatea infracțională pe care o desfășurau. Cei patru infractori au fost reținuți în orașul Granada Pinos Puente.
Garda Civilă continuă cercetările pentru a afla dacă deținuții de acum ar putea fi implicați în alte jafuri cu forță comise în camioane parcate în zone de odihnă ale provinciei și provinciilor din apropiere de Córdoba.
Această operațiune a fost realizată de agenți aparținând echipei de patrimoniu a unității organice a Poliției Judiciare a Gărzii Civile din Córdoba.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.