VIDEO. Șoferii de camion, primiți la Casa Albă de președintele Donald Trump: „sunteți niște eroi” Recomandat

VIDEO. Șoferii de camion, primiți la Casa Albă de președintele Donald Trump: „sunteți niște eroi”

Asociațiile americane de camioane s-au alăturat președintelui Trump la un eveniment pe peluza Casei Albe în care a fost recunoscut rolul critic pe care șoferii de camion îl joacă în răspunsul Americii la pandemia COVID-19.

În cadrul evenimentului, președintele Trump și secretarul de stat în Transporturilor, Elaine Chao, au lăudat șoferii de camion pe care i-a numit „eroi” pentru eforturile depuse în timpul crizei.
"În războiul împotriva virusului, șoferii de camion americani sunt soldații care ne duc la victorie", a spus președintele Trump.

„Șoferii de camion joacă un rol esențial în înfrângerea virusului și vor fi la fel de importanți pe măsură ce lucrăm pentru ca motorul nostru economic să pornească.”
Câțiva șoferi au fost invitați pe podium pentru a împărtăși povești personale despre livrarea de bunuri critice în timpul pandemiei, de la dezinfectant la consumabile medicale.
„În calitate de șofer profesionist, sunt mândru să stau aici, reprezentându-i pe colegii mei șoferi care fac o muncp atît importantă de livrare pentru America”, a spus Stephen Richardson, șofer profesionistla Big G Express din Decatur, Alabama. "Sunt mândru că sunt șofer de camion și sunt deosebit de mândru de munca pe care toți șoferii o depun acum ca răspuns la această criză."
Alți doi șoferi de camion, printre care s-a aflat și o femeie, au vorbit despre experiențele lor și au primit o cheie de aur de la președintele Trump, ca expresie a mulțumirii pentru munca „determinantă” a șoferilor. Două camioane s-a aflat în fundal pentru discursul președintelui.
„Președintele Trump este absolut corect în a-i numi pe șoferii de camion din America cei care dau viață al economiei noastre. După cum a spus, ei sunt cu adevărat eroi: curajoși, îndrăzneți și incredibili ”, a declarat președintele și CEO-ul ATA, Chris Spear.

Evenimentul a avut loc în acest an pe 16 aprilie.

În total, 58.365 de persoane au murit de COVID-19 în SUA, cea mai afectată ţară de pe glob. Potrivit bilanţului oficial publicat de Arhivele Naţionale ale Statelor Unite, în Războiul din Vietnam (1955-1975) şi-au pierdut viaţa 58.220 de militari americani.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.