VIDEO. Șoferii de camion au protestat spontan în Irlanda. Au blocat o autostradă Recomandat

VIDEO. Șoferii de camion au protestat spontan în Irlanda. Au blocat o autostradă

Un grup de șoferi de camion și transportatori irlandezi a provocat perturbări semnificative în interiorul și în jurul orașului Dublin, ca parte a unui protest în care au cerut reducerea costurilor cu combustibilul la pompă.

Cei care au participat la protest au blocat autostrada M50 spre sud, fapt care a provocat întârzieri în trafic.

Un purtător de cuvânt al poliției a sugerat că protestul nu a fost autorizat și decizia lor a afectat activitatea transportatorilor care nu au protestat.
Șoferii care au participat la protest și-au exprimat, de asemenea, îngrijorarea cu privire la lipsa șoferilor, taxe și alte costuri operaționale. Asociația irlandeză de transport rutier (IRHA) s-a distanțat de grup și protest. Președintele IRHA, Eugene Drennan, a spus că protestul nu a fost asumat de către nimeni.
"Este foarte greu să știm cine sau ce sunt ei. Deși obiectivele lor ar putea fi similare cu ceea ce negociem noi, nu știm exact ce vor", a spus el.

Într-o postare pe Facebook, grupul Irish Truckers Transport Association Against Fuel Prices a cerut participanților „să aibă în vedere și să nu blocheze vehiculele de urgență”.

Leonard Clavin de la Clavin Transport Services a declarat că întregul cost al operațiunilor flotei sale de opt camioane a depășit încasările, din cauza creșterii prețurilor la motorină.
„Este foarte greu să transferăm aceste creșteri de costuri către clienții noștri și ei au afaceri pe care trebuie să le mențină deschise”, a spus el.
Domnul Clavin a spus că guvernul ar trebui să acorde atenție penuriei de produse în Anglia din cauza lipsei de șoferi, scrie rte.ie.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.