VIDEO. Șofer român, mort în cabină după ce s-a izbit de camion Recomandat

VIDEO. Șofer român, mort în cabină după ce s-a izbit de camion

Imagini dramatice filmate pe o autostradă din Ungaria, în urma unui cumplit accident rutier. Un șofer român în vârstă de 28 de ani a murit pe loc, în cabina strivită, după ce a intrat cu platforma de transport auto într-un alt camion, care circula în față, relatează kisalfold.hu.

Potrivit unui comunicat al poliției maghiare, accidentul s-a produs marți dimineață, la kilometrul 155 al autostrăzii M1, în zona Károlyháza.

În jurul orei 6:40, românul conducea platforma pe sensul spre Austria, în direcția Hegyeshalom, când, din motive necunoscute, a intrat cu viteză în camionul care circula în fața lui. Veol.hu scrie că nu au existat urme de frânare. Impactul a fost cumplit. Cabina șoferului a fost distrusă complet, bărbatul de la volan neavând nicio șansă să supraviețuiască accidentului.

Tânărul român a rămas blocat între fiare, fiind eliberat de pompierii din Mosonmagyaróvár și Győr și predat serviciilor de urgență. Din păcate, românul nu a mai putut fi readus la viață, fiind declarat decedat.


ETC IVECO GALATI


STAREA TRANSPORTURILOR-RADU DINESCU

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.