VIDEO Șofer împușcat de polițiști după o urmărire ca în filme

VIDEO Șofer împușcat de polițiști după o urmărire ca în filme

 Urmărire ca în filme în județul Botoșani. Polițiștii Secției 3 Popricani, din județul Iași au fost sesizați prin 3 apeluri la numărul unic de urgență 112.

„Șofer decedat după o goană de câțiva zeci de kilometri

Polițiștii Secției 3 Popricani, jud. Iași, au fost sesizați prin 3 apeluri 112, despre un șofer care s-ar afla sub influența băuturilor alcoolice.
Patrula a interceptat mașina în trafic, însă la vederea polițiștilor, șoferul a mărit viteza și s-a deplasat spre județul Iași. Pe parcursul urmăririi șoferul a reușit să spargă mai multe baraje, a lovit mai multe autospeciale de poliție punându-le în pericol viața agentilor de politie.
Urmărire ca în filme în Botoșani. Poliţiştii ieșeni au urmărit un bărbat care nu oprise la semnalizările lor. Polițiștii din Botoșani l-au împușcat mortal

Pe raza jud. Botoșani însă, șoferul a pierdut controlul autoturismului și a ieșit de pe carosabil.

S-au tras 17 focuri de armă în plan vertical dar și în direcția pneurilor. Pericolul reprezentat de șoferul fugar a fost unul deosebit, prin maniera agresivă și riscantă în care conducea autoturismul.
În urma impactului, șoferul a suferit mai multe vătămări și la scurt timp acesta a decedat. Nu avem mai multe detalii la acest moment însă modul de acțiune al politistilor a fost ireprosabil. Felicitări!”, a transmis Europol.

Bărbatul ar fi fost împușct mortal, avea 35 de ani și era domiciliat în localitatea ieșeană Popricani! Detalii AICI

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.