VIDEO Șofer de camion, depășire kamikaze pe line continuă Recomandat

VIDEO Șofer de camion, depășire kamikaze pe line continuă

Şoferul unui TIR a efectuat, miercuri (3 septembrie), o depăşire „criminală” într-o curbă pe un sector din DN 15, între localităţile Chiriţeni şi Poiana Largului.

După cum se vede în imaginile video, şoferul TIR-ului intră în depăşirea unui autoturism încălcând linia continuă şi într-o curbă la stânga, fără să îi pese dacă de pe contrasens vine vreun autovehicul.

Este lesne de imaginat ce s-ar fi întâmplat dacă din sens opus apărea o altă maşină.

Video postat pe reţelele de socializare este de un comentariu din partea lui Vasile Sebastian Petrescu, cel care a surprins totul cu o cameră de bord: „Haideţi să-l facem vedetă! Astăzi, in jurul orei 10:34. acest şofer de TIR a şicanat mai mulţi participanţi din trafic. Această depăşire pe linie continuă şi în curbă s-a făcut în localitatea Chiriţeni pe DN 15 din judeţul Neamţ, deplasandu-se în direcţia Poiana Largului. La ora 10.35 este înregistrată sesizare la nr. de tel. 112. Mi-aş dori să se autosesizeze organele competente din Poliţia Rutieră. Acesta nu este şofer, este un criminal cu volanul în mână! Respect faţă de toţi conducătorii auto care îşi iau meseria în serios şi nu pun viaţa altora în pericol atunci când sunt în trafic! Nihil Sine Deo!”


FORD TRUCKS LANSARE F-LINE


MAN PRE-IAA AUSTRIA
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.