VIDEO Șofer de camion depășește în curbă și pe contrasens

VIDEO Șofer de camion depășește în curbă și pe contrasens

Un șofer de TIR, înmatriculat în județul Brăila, a fost surprins pe o cameră de bord, în timp ce face o depășire absolut criminală în pasul Petru Vodă, jud. Neamț.

Acesta depășește un autoturism și un alt TIR, într-o succesiune de curbe fără nici cea mai mică vizibilitate, în rampă, și evident, pe linie continuă, adică încalcă fără remușcări, orice normă rutieră privind depășirea, polițiștii rutieri având în cazul de față, cel puțin 3 motive să îi suspende permisul șoferului profesionist care a pus în pericol vieți de oameni, mai ales că acum, imaginile surprinse de participanții la trafic pot sta la baza aplicării sancțiunilor rutiere.

Semiremorca TIR-ului are numărul de înmatriculare BR 05 TEC. Potrivit celui care a făcut publice imaginile, acestea au fost surprinse astăzi, 18 septembrie, la ieșire din Pipirig – intrare în Petru Vodă, la ora 16:15.

La foarte scurt timp (1- 2 secunde) după ce TIR-ul revine pe senul lui de mers, din față vine un alt camion. Doar un mare noroc a făcut să nu se întâmple o nenorocire, așa cum au mai fost pe traseul respectiv, iar șoferul inconștient să devină un criminal cu acte în regulă. În urmă cu câteva zile, un alt șofer de TIR a fost filmat pe același tronson de drum, făcând o astfel de depășire.


GEORGE NIȚĂ STAREA TRANSPORTURILOR


FORD TRUCKS LANSARE F-LINE
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.