VIDEO Romeo Dunca, pilot pentru Leo Magnatul și soție la nunta unde au cântat Minune și Guță Recomandat

VIDEO Romeo Dunca, pilot pentru Leo Magnatul și soție la nunta unde au cântat Minune și Guță

Alături de Adrian Minune, Nicolae Guță și Florin Salam, Romeo Dunca a jucat un rol foarte important la opulenta nuntă de ieri a unui cuplu de tineri din Bocșa, anunțată drept cea mai spectaculoasă și scumpă a anului în Banat!

Celebrul Petrică de la Bocșa a organizat pentru fiul său Leo Magnatu și cea care i-a devenit soție, frumoasa Izabela, o nuntă desprinsă din povești, o nuntă regală, de 10 stele, după cum au spus-o chiar celebrii maneliști Salam și Adrian Minune, care au mai văzut prin țară lux și opulență, dar nu ca la Bocșa.

Hainele de zeci de mii de euro, o adevărată colecție de mașini exclusiviste, băuturile și mâncărurile dintre cele mai alese, selecționata maneliștilor și un tort reprezentând un castel reprodus parcă după cel din Bocșa în care își are reședința familia mirelui sunt doar câteva dintre lucrurile care au atras atenția, care i-au lăsat pe toți cu gura căscată. Dar poate cea mai mare aroganță pe care și-au etalat-o mirii a fost angajarea președintelui Consiliului Județean Caraș-Severin, omul care ocupă cea mai importantă funcție în județ, pe post de șofer. Pardon, de pilot.

 Romeo Dunca, la manșa elicopterului, a venit la Bocșa după tinerii însurăței și după alți câțiva invitați de seamă. I-a luat cu elicopterul, a dat un survol deasupra palatului lui Petrică, apoi i-a condus până în fața restaurantului din Reșița unde a fost organizată marea petrecere. O astfel de aroganță, să-l angajezi pe șeful județului, pe milionarul de la Timișoara, pe post de air taxi pilot trebuia neapărat imortalizată. Astfel, călătoria a fost transmisă live. „Direct el în persoană, Dunca Romeo, multimilionarul, ne plimbă cu elicopterul! Elicopter din ăla mare, cu bani mulți!”, a dezvăluit mirele urmăritorilor de pe Facebook numele celebrului pilot al elicopterului care valorează 3 milioane de euro.

Așadar, o nuntă cum nu s-a prea mai văzut prin Banat. Cât despre președintele Dunca… banii pe care îi câștigă la Consiliul Județean nu-i ajung probabil nici să facă un plin la elicopter. S-a plâns în mai multe rânduri că pleacă dimineața acasă cu mai mulți bani decât se întoarce seara, că afacerile de pe munte nu-i merg atât de bine pe cât se crede și din acest motiv orice leu este binevenit. Iarna cară turiști la cabana sa construită ilegal, dar în care practică turism exclusivist, zboară de pe o creastă pe alta cu iubitorii de heliski dar iată că îi mai pică și câte o nuntă de fițe unde e angajat pe post de air taxi pilot. În plus, le-a făcut o mare bucurie lui Leo Magnatu și frumoasei lui mirese, Izabela!

„Pe una din rudele mirilor o cunosc de mult timp. Am scăpat cândva o promisiune să fiu alături de tânăra familie la acest eveniment. Sunt președintele tuturor cetățenilor din Caraș-Severin, fie ei romi, maghiari sași sau români. Așadar ce dovadă de egalitate în aprecieri decât să fi alături de o tânără familie la început de drum. Cât despre bani, mai sunt și oameni care fac lucruri neplătiți. Ca de exemplu eu în aceasta situație. Dar, e adevărat, Bocșa și comunitatea de acolo votează din obișnuință și de obicei cu opoziția. Acest moment a fost unul prielnic pentru a arata că eu sunt alături de toți. Chiar dacă în ultimii 2 ani nu țin minte să mai fi fost la nunta nimănui în acest mod.”, a explicat președintele Dunca rolul jucat ieri la nunta regală din Banat.

 


schmitz ecoflex video


schmitz gotha video

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.