Prinși în timp ce furau indicatoare rutiere

Prinși în timp ce furau indicatoare rutiere

Mai multe indicatoare reflectorizante, care avertizau şoferii că, pe DN 67, în apropierea oraşului Târgu-Jiu, judeţul Gorj, se efectuează lucrări au fost furate, luni dimineaţa. Hoţii au fost prinşi de un poliţist local aflat în timpul liber, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Reprezentanţii Secţiei Drumuri Naţionale Târgu-Jiu au fost anunţaţi, luni dimineaţa, de un poliţist local, aflat în timpul liber, că a observat, în trafic, un autoturism în care erau mai multe indicatoare reflectorizante, pe bancheta din spate.

Maşina a fost depistată pe raza localităţii Drăgoieni, în apropierea municipiului Târgu-Jiu. Potrivit poliţiştilor, şoferul maşinii, un bărbat de 45 de ani, din Târgu-Jiu, a recunoscut că a furat indicatoarele, ajutat de doi tineri.

„Balizele reflectorizante au fost furate de pe DN 67, în apropierea oraşului Târgu-Jiu. Hoţii au fost prinşi. Au fost identificaţi de Poliţia Locală, care ne-a anunţat pe noi, noi am anunţat Poliţia Naţională şi au fost prinşi”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Cristi Tudor, reprezentant al SDN Târgu-Jiu.

Potrivit acestuia, indicatoarele avertizau şoferii că în zonă se efectuează lucrări, iar în lipsa acestora siguranţa traficului era pusă în pericol.

Sub supravegherea poliţiştilor, bărbaţii au fost obligaţi să monteze indicatoarele în locul de unde le-au luat.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.