VIDEO Primele declarații ale șoferului de camion, implicat în accidentul cu 3 morți: „A intrat pe contrasens” Recomandat

VIDEO Primele declarații ale șoferului de camion, implicat în accidentul cu 3 morți: „A intrat pe contrasens”

Tragicul accident petrecut miercuri, 23 iulie, pe DN 1, în apropiere de Huedin, a decimat o familie.


Impactul dintre autoturism și un TIR, al cărui șofer este bihorean, a fost extrem de violent. În autovehicul se afla o familie din Republica Moldova, care se întorcea spre casă din Italia. Un băiat de 10 ani este singurul supraviețuitor din autoturism, în timp ce părinții lui și sora de doar 6 ani au murit.

Șoferul TIR-ului este din Aleșd și nu își explică ce s-a întâmplat. Potrivit primelor informații, șoferul autoturismului, în vârstă de 29 de ani, a intrat pe contrasens și s-a izbit de camion.

„S-a băgat pe contrasens şi n-am avut cum să evit… Nu venea spre Huedin nicio maşină, numai eu singur. Eu nu ştiu, a adormit sau ce Dumnezeu s-a întâmplat. Eu am claxonat, am bliţat, dar degeaba”, spune șoferul camionului, potrivit Antena1.ro.

Impactul a fost violent, iar imediat după TIR-ul a luat foc. Șoferul din Aleșd a reușit să stingă flăcările înainte ca acestea să se extindă. „După izbitură, autoturismul a fost târât aproximativ 50 de metri, astfel că victimele nu au avut nicio şansă”, a mai precizat o martoră pentru Antena1.ro.

Cei doi adulți se aflau pe locurile din față și au fost prinși între fiarele contorsionate. Fetița de doar șase ani a fost aruncată în afara autoturismului și nu a mai putut fi salvată de cadrele medicale. Și băiatul, în vârstă de 10 ani, a fost aruncat în afara autoturismului, leziunile nu i-au provocat decesul și a putut fi salvat și transportat la spital.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.