VIDEO. Poliția s-a autosesizat după un film în care un Logan depășește pe linie continuă Recomandat

VIDEO. Poliția s-a autosesizat după un film în care un Logan depășește pe linie continuă

Anchetă a poliţiştilor de la Serviciul Rutier Galaţi după apariţia în mediul online a unor imagini cu un şofer care face depăşiri neregulamentare, peste linia continuă, fiind la un pas să lovească două autovehicule.

Poliţiştii s-au sesizat după ce imaginile au apărut în spaţiul public, pe un grup de socializare dedicat şoferilor. Din filmuleţul postat pe internet se poate observa că un şofer face propria lege pe şosea, făcând depăşiri riscante peste linia continuă. Mai mult , la un moment dat, se observă că şoferul imprudent este foarte aproape de a lovi două autovehicule care circulă regulamentar pe sensul lor de mers. Un impact frontal este evitat in ultimul moment.

În urma apariţiei acestor imagini, poliţiştii de la serviciul rutier Galaţi au demarat o anchetă si au reuşit să-l identifice pe şoferul care a depăşit de două ori la rând peste linia continuă. Bărbatul are 53 ani, este din Galaţi si se afla pe drumul judeţean 251, între Schela şi Smârdan, cand a efectuat manevrele riscante.

”După vizionarea imaginilor apărute în mediul online, pe un site de socializare, poliţiştii Serviciului Rutier Galaţi s-au autosesizat şi, în urma verificărilor, au stabilit că autoturismul respectiv a circulat pe DJ 251, între localităţile Schela şi Smârdan, la volanul acestuia fiind un bărbat, de 53 de ani, din municipiul Galaţi. Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 580 de lei, pentru nerespectarea regulilor privind depăşirea, fiindu-i reţinut, totodată, permisul de conducere pe o perioadă de 30 de zile.”, a transmis comisar şef Gabriela Costin de la IP Galaţi.

 

Despre noi

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.