VIDEO Poliția reconstituie uciderea unui șofer de camion român cu un canal Recomandat

VIDEO Poliția reconstituie uciderea unui șofer de camion român cu un canal

O reconstrucție majoră a avut loc marți: un șofer român și-a pierdut viața pe E42, în apropiere de Heron. Tinerii au aruncat un grilaj de scurgere de pe un pod, lovindu-l mortal pe șofer.


Pe 11 mai, era ora unu dimineața când un cap de la un canal de scurgere a fost aruncat pe autostradă. Obiectul de 20 de kilograme a aterizat în parbrizul unui șofer de camion, omorându-l pe loc. Patru adulți și doi minori au fost arestați.

Ce s-a întâmplat exact? Cine a făcut ce în acea noapte? Conform anchetei inițiale, unii dintre ei inhalaseră gaz iritant chiar înainte de incident. Deocamdată, însă, suspecții păstrează tăcerea și nimeni nu face niciun pas în față.

Unul dintre cei patru adulți este încă în arest. Ceilalți sunt sub supraveghere electronică. Un minor a fost plasat sub tutela IPPJ. Faptele, considerate inițial crimă, au fost reclasificate. În prezent, acestea sunt calificate drept obstrucționare răuvoitoare a circulației, soldată cu deces. Prin urmare, premeditarea a fost exclusă pentru moment, dar calificările s-ar putea schimba.


„Cei șase suspecți aveau o întâlnire în această seară pentru a participa la o reconstituire a evenimentelor: va fi o noapte lungă, deoarece fiecare dintre ei va trebui să povestească individual ce s-a întâmplat exact în acea noapte”, explică corespondentul nostru la fața locului. Scopul reconstituirii este de a compara ceea ce fiecare dintre ei are de spus. Cine a aruncat grilajul de scurgere pe 11 mai? Cine a fost responsabil pentru moartea șoferului român? Cei șase suspecți au acum la dispoziție o noapte pentru a spune adevărul.

Video AICI


GEORGE NIȚĂ STAREA TRANSPORTURILOR


FORD TRUCKS LANSARE F-LINE
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.