VIDEO O tânără, la un pas să fie spulberată de un camion

VIDEO O tânără, la un pas să fie spulberată de un camion

 O tânără de doar 19 a fost la un pas să-și piardă viața și să provoace o tragedie rutieră. Fața a pierdut controlul volanului, în timp ce conducea cu mare viteză și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism care circula regulamentar, pe contrasens. Conducătoarea auto a fost transportată la spital.

Momentul producerii accidentului a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. În clipul video se observă cum un autoturism care se deplasează cu mare viteză intră pe contrasens și se izbește frontal de o altă mașină care circula regulamentar.

Mai mult, vehiculul a fost la un pas să ia foc și să fie spulberat, din spate, de un camion În urma impactului a rezultat o victimă încarcerată care ulterior a fost transportată la spital.

„Accident rutier produs în municipiul Iași, între 2 autoturisme pe bulevardul Socola, în urma căruia a rezultat o victimă încarcerată. La locul solicitării acționează o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare o autospecială de prim ajutor calificat și echipajul de terapie intensivă mobilă.

Victima a fost descarcerată și preluată de către echipajul medical pentru a fi transportată la spital. Cazul a rămas în atenția autorităților pentru cercetări”, a transmis ISU Iaşi.

"Din cercetările efectuate a rezultat faptul că o tânără, de 19 ani, în timp ce conducea autoturismul, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, moment în care a pătruns pe sens opus, intrând în coliziune cu un vehicul condus de un bărbat, de 45 de ani.

În urma impactului, o persoană a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Șoferul de 45 de ani a fost testat alcoolscopic, rezultând faptul că nu consumase băuturi alcoolice. Tânăra de 19 ani nu a putut fi testată din cauza stării de sănătate, fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au transmis ulterior politiștii.

Video AICI


GEORGE NIȚĂ STAREA TRANSPORTURILOR


FORD TRUCKS LANSARE F-LINE
      

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.