VIDEO. O femeie a murit după coliziunea unui camion cu două autoturisme Recomandat

VIDEO. O femeie a murit după coliziunea unui camion cu două autoturisme

O femeie și-a pierdut viața iar un bărbat este grav rănit în urma unui accident de circulație ce a avut loc, vineri după-amiază, în zona localității maramureșene Seini, pe DN 58 la ieșire spre Apa.

accident mm 1

Conform ISU Maramureș, în urma accidentului cel puțin două persoane au fost încarcerate.

accident mm 2

La fața locului au intervenit de urgență Detașamentul Baia Mare cu 2 echipaje și 3 echipaje medicale, SMURD si SAJ.

accident mm 3

În accident au fost implicate un autocamion, care tracta un alt cap tractor de camion și două autoturisme. Toate autovehiculele implicate au fost proiectate în afara carosabilului.

Conform martorilor, o femeie a fost declarată decedată la locul accidentului iar o altă persoană a primit îngrijiri medicale.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a informat că traficul a fost întrerupt pe DN 1C Satu Mare – Baia Mare, în zona localității Seini, județul Maramureș, după ce un autocamion și două autoturisme au fost implicate într-o coliziune. Accidentul s-a soldat cu decesul unuia dintre conducătorii auto și cu rănirea altor două persoane.

Circulația a fost deviată pe rute alternative pentru aproximativ 60 de minute.

Două persoane au rămas încarcerate în urma impactului. Este vorba despre șoferița automobilului, care a decedat și o altă persoană, care a fost preluată de echipajul de Terapie Intensivă al SMURD.

O a treia persoană rănită a fost preluată de Serviciul Județean de Ambulanță. Cele două persoane rănite au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

accident mm 4

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.