VIDEO O autostradă se prăbuşeşte, după ce o cisternă ia foc

VIDEO O autostradă se prăbuşeşte, după ce o cisternă ia foc

O autostradă s-a prăbuşit, după ce o cisternă a luat foc, pe carosabil, în timp ce rula cu viteză. Sute de galoane de produse petroliere s-au scurs pe carosabil, provocând distrugerea infrastructurii. Este vorba despre autostrada I-95, Maine - Florida.

Responsabili din Transporturi au avertizat cu privire la blocarea zonei şi au precizat că e posibil ca în cisternă să se fi aflat sute de galoane de combustibil.

Nu au fost raportaţi morți sau răniți, dar oficialii au spus că situația rămâne fluidă și anchetatorii încă cercetează locul prăbușirii tronsonului de autostradă.

Dărâmăturile secțiunii prăbușite a benzilor, către nord, ale autostrăzii I-95, sunt pe principala legătură nord-sud, de pe Coasta de Est, care trecea de la Miami, prin Washington și New York, înainte de a se termina la granița cu Canada, în statul Maine, conform Reuters.

Pasajul superior dinspre sud a fost închis, deoarece incendiul l-a făcut nesigur din punct de vedere structural, au spus oficialii.
Guvernatorul Pennsylvaniei, Josh Shapiro, a declarat că va dura probabil „un număr de luni”, pentru a reconstrui complet autostrada, pe care trec zilnic aproximativ 160.000 de vehicule.

El a spus că va semna o declarație de dezastru azi, eliberând fonduri federale pentru reconstrucţia infrastructurii, dar și alte ajutoare.

 

Shapiro a spus că cisterna petrolieră transporta "un produs petrolier”, dar nu a oferit mai multe detalii. Consiliul Național pentru Siguranța Transporturilor din SUA (NTSB) a anunţat că tancul rutier transporta benzină. NTSB a trimis o echipă să investigheze dezastrul.


VERSUS S03E01


SCHMITZ CARGOBULL S.KOE IN ROMANIA

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.