VIDEO Morți și răniți după o ciocnire între un camion și un autocar

VIDEO Morți și răniți după o ciocnire între un camion și un autocar

În Kars, 2 persoane au fost ucise și 8 persoane au fost rănite într-un accident în lanț în care au fost implicate 1 camion și 2 autobuze pe un drum alunecos din cauza ninsorii. Totul, în Turcia.


Accidentul a avut loc în jurul orei 07.45 în apropierea satului Mescitli din districtul Sarıkamıș. Un autobuz de pasageri care venea din spate a lovit TIR-ul, al cărui număr de înmatriculare și șofer nu au fost încă cunoscute, care a alunecat pe drumul devenit alunecos din cauza zăpezii căzute în timpul nopții.

De asemenea, un alt autobuz de călători a alunecat și a lovit autobuzul din fața sa. La sesizare, în zonă s-au deplasat echipaje ale AFAD, jandarmeriei, pompierilor și echipaje sanitare. Șoferul autobuzului blocat în vehicul a fost salvat de echipe. Potrivit primelor determinări, în urma accidentului și-au pierdut viața 2 persoane, iar 8 persoane au fost rănite. Răniții au fost transportați la Spitalul de Stat Sarıkamıș.

GUVERNUL A FĂCUT O DECLARAȚIE

În declarația făcută de Guvernoratul din Kars cu privire la accident: "Conform primelor determinări, 2 dintre cetățenii noștri au murit și 8 dintre cetățenii noștri au fost răniți într-un accident rutier în lanț care a avut loc la ora 07.45 în localitatea Karakurt din districtul Sarıkamıș din provincia noastră. Răniții au fost transferați la Spitalul de Stat Sarıkamıș și tratamentul lor continuă. Evoluțiile vor fi împărtășite cu publicul".

Imagini și video AICI


Starea- George Nita


IVECO LANSARE BARCELONA

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.