VIDEO Momentul în care un autoturism derapează și intră într-un camion Recomandat

VIDEO Momentul în care un autoturism derapează și intră într-un camion

Un șofer aflat la volanul unui Ford Focus vechi se apropie cu viteză de intersecția cu o șosea, încearcă să frâneze, dar derapează și intră direct într-un camion care circula regulamentar. Mașina ajunge în șanț, iar bărbatul se face nevăzut.

Un șofer încrezător în propriile forțe și, probabil, în frânele mașinii, a condus cu viteză pe un drum secundar și, la apropierea de o intersecție cu un drum național, în loc să încetinească din timp, a călcat frâna pe ultimii metri.

Carosabilul fiind ud, automobilul a derapat și a intrat cu roțile târâș, blocate, în șosea, chiar în momentul în care trecea un camion cu semiremorcă.

Impactul a fost inevitabil. Ford-ul Focus vechi de circa 20 de ani s-a înfipt în partea laterală a camionului care circula regulamentar și a ricoșat într-un șanț, după ce a acroșat zidul unei case.

Bărbatul de la volanul mașinii se pare că nu a pățit nimic. S-a dat jos imediat după accident și, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, a plecat liniștit de la locul accidentului.


STAREA TRANSPORTURILOR - CONSTANTIN ISAC


CAMION FEST OCTOMBRIE 2022

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.