VIDEO: Mogoșeni. Un bărbat de 68 de ani a intrat cu autoturismul într-un camion Recomandat

VIDEO: Mogoșeni. Un bărbat de 68 de ani a intrat cu autoturismul într-un camion

Un autoturism a intrat, din plin, joi, 28 mai 2020, în jurul prânzului, într-un camion cu semiremorcă, în Mogoșeni, județul Bistrița-Năsăud.

Șoferul autoturismului a rămas încarcerat.
Echipaje din cadrul ISU BN și IPJ BN au fost direcționate în localitatea Mogoșeni, la ieșirea spre Nimigea.
„Bărbatul în vârstă de aproximativ 60 de ani a fost extras din autoturism de către pompierii militari și predat, succesiv, echipajelor medicale SMURD, de prim ajutor, respectiv de terapie intensivă mobilă. Victima este conștientă, cooperantă, politraumatizată, suspiciune de fractura la nivelul unui membru inferior. A fost stabilizată de echipajele medicale și urmează să fie predată elicopterului SMURD care va ateriza în apropierea locului producerii accidentului. Intervenția este în dinamică”, transmit reprezentanții ISU BN.
„Conform primelor verificări efectuate, la ieșire din localitatea Mogoșeni, pe drumul județean 172, pe direcția de mers spre Beclean, șoferul unui autoturism, un bărbat de 68 de ani, din Zagra, nu ar fi adaptat viteza într-o curbă și a intrat în coliziune cu o autoutilitară cu semiremorcă care circula din sens opus. În urma accidentului, bărbatul din Zagra a fost rănit. Conducătorul autoutilitarei, un bărbat de 32 de ani, din Năsăud, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Continuă cercetările în acest caz polițiștii rutieri din Năsăud, urmând a fi lămurite toate împrejurările în care a avut loc accidentul”, transmit reprezentanții IPJ BN.
Drumul județean 172 încă este blocat la intrare în localitatea Mogoșeni. Se acționează pentru deblocare, mai multe echipaje de polițiști intervin la fața locului.
„Victima a fost preluată de echipajul SMURD care încadrează elicopterul de la Baza Aeromedicală Jibou, SJ. Bărbatul prezenta fracturi la nivelul membrelor superioare și inferioare și alte traumatisme severe rezultate în urma impactului. A fost transportat la o clinică de specialitate din municipiul Cluj-Napoca”, transmit reprezentanții ISU BN.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.