Video: Italia. Un șofer profesionist român a produs un accident care a blocat A12 Recomandat

Video: Italia. Un șofer profesionist român a produs un accident care a blocat A12

Un șofer profesionist român, de 41 de ani, a produs un accident de circulaţie, miercuri la prânz, care a blocat o autostradă din Italia.

Românul circula cu camionul pe care îl conducea pe autostrada A12, iar, la un moment dat, a pierdut controlul volanului.
Conform Il Secolo XIX, camionul s-a răsturnat pe autostradă, de-a latul, la 200 de metri după zona de servicii „Magra Ovest” di Santo Stefano. Astfel că circulaţia a fost blocată în zonă timp de mai multe ore.
Din fericire, nu au existat victime. Şoferul român a scăpat ca prin minune, iar, pe sensul respectiv de mers, nu mai circulau alte autoturisme la momentul respectiv, astfel că nicio maşină nu s-a ciocnit de autotren.
Totuşi, camionul era încărcat cu ornamente, astfel că întreaga marfă s-a făcut praf, înregistrându-se astfel o pagubă însemnată.
Şoferul român a fost testat şi a ieşit 0 atât la alcool, cât şi la droguri.
A avut puterea să le spună poliţiştilor că a pierdut controlul volanului într-un moment în care încerca să configureze sistemul GPS, astfel că a existat un moment de neatenţie din partea lui.
"Tocmai încărcasem un container cu figurine ornamentale în portul La Spezia și mă îndreptam spre Toscana pentru livrare când m-am distras pentru o clipă prin configurarea navigatorului prin satelit, pierzând astfel controlul camionului, o operație pentru mine de rutină. Mă bucur că nu am făcut rău nimănui.", a spus șoferul profesionist român.
Din cauza accidentului, cozile de pe A12 au ajuns la o lungime de până la 7 kilometri.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.