VIDEO: Italia. Șofer profesionist, mort în accidentul dintre două camioane Recomandat

VIDEO: Italia. Șofer profesionist, mort în accidentul dintre două camioane

Un șofer de camion în vârstă de 56 de ani a murit în ciocnirea dintre două camioane, unul cu 25.000 de litri de benzină și motorină, iar celălalt cu gunoi pe autostrada A1, Milano - Napoli.

Cabinele celor două camioane au fost distruse de flăcări.
Tronsonul dintre Modena Sud și Valsamoggia în ambele sensuri a fost închis temporar, pe 16 octombrie 2020, în jurul orei 12:40, pe A1 Milano - Napoli din cauza unui accident grav între două vehicule grele.


Comandamentul de pompieri de la Modena a intervenit în sprijinul colegilor lor din Bologna după ce coliziunea dintre cele două vehicule s-a transformat într-un incendiu major. Cele două camioane au ieșit de pe șosea după coliziune: unul dintre ele transporta deșeuri, iar celălalt, o cisternă, benzină și motorină. Deșeurile au fost complet arse, în timp ce cisterna cu benzină a rămas din fericire intactă.
Pompierii au planificat cu atenție stingerea incendiului și siguranța delicată a combustibilului din rezervor. Din păcate există o victimă, șoferul unuia dintre cele două vehicule. Celălalt conducător auto a fost transferat de echipele medicale la unitatea de urgență a unui spitalul.

accident


Incendiul s-a produs dintr-o coliziune din spate și a fost rapid stins prin intervenția pompierilor.
La scurt timp, rețeaua rutieră a fost redeschisă în ambele direcții, deși cu unele limitări. Pompierii au rămas la fața locului până la mutarea cisternei.

accident italia

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.