VIDEO: Italia. 4 români, morţi într-un accident cu un camion: doi bunici şi doi nepoţi Recomandat

VIDEO: Italia. 4 români, morţi într-un accident cu un camion: doi bunici şi doi nepoţi

Patru români, dintr-o familie de opt persoane, au murit în Italia, în urma unui grav accident rutier dintre un autoturism și un camion, pe 05 iunie 2020.

Un Volkswagen Sharan, în care se aflau opt persoane, patru adulţi şi patru copii, toţi de naţionalitate română, a lovit violent, din spate, un camion staţionat.
Patru dintre ei au murit pe loc, doi copii în vârstă de 8 luni şi 10 ani şi bunicii lor, doi dintre copii, de 8 luni (geamănul fetiței decedate) şi 13 ani, au fost transportaţi cu elicopterul, în stare gravă, la spital, la fel şi mama copiilor.
Iniţial, doar două dintre persoanele decedate au fost identificate ca fiind cetăţeni români.
firenze.repubblica.it relatează că în maşină se afla o familie de naţionalitate română, formată din mamă, tată, cei 4 copii ai lor și bunicii paterni. Când au sosit primii salvatori, au văzut un bărbat care rătăcea dezorientat printre rămăşiţele maşinii. Omul și-a pus mâinile pe față și a început să strige mai multe nume. Era tatăl copiilor, bărbatul care se afla la volanul mașinii în care au călătorit opt ​​persoane.
Autorităţile au intervenit cu un număr impresionant de salvatori.
Copiii au fost duși cu elicopterul la spitalul de pediatrie Meyer din Florența. Restul victimelor au fost transferate la spitalele din Arezzo și Siena.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.