VIDEO În timp ce transportatorii au ieșit la proteste, Grindeanu s-a dus la film Recomandat

VIDEO În timp ce transportatorii au ieșit la proteste, Grindeanu s-a dus la film

În timp ce fermierii și transportatorii protestează pe străzi încă de ieri și vin cu utilajele să blocheze Capitala, ministrul Transporturilor - Sorin Grindeanu preferă să se relaxeze la film alături de oameni de elită din politică.


Transportatorii și fermierii au ieșit în stradă pentru a-și exprima nemulțumirile legate de neglijența guvernanților. O parte dintre protestatari intenționează să vină cu utilajele să blocheze Capitala în semn de protest față de indiferența autorităților.

Deși situația este tensionată și se preconizează că protestul va crește în intensitate, ministrul Grindeanu nu a oferit până acum nicio declarație oficială sau scuză pentru absența sa de la negocieri. Această atitudine pare să alimenteze și mai mult furia manifestanților, mai ales că ministrul a fost văzut la cinema. Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, alături de premierul Marcel Ciolacu și Alfred Simonis - preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, a fost la premiera filmului „Ferrari”, iar cei trei s-au întâlnit și au dat mâna cu Piero, moștenitorul imperiului Ferrari.

Protestul vine în contextul unei crize persistente în sectorul transporturilor și agriculturii, cu accent pe Asigurarea de Răspundere Civilă Auto (RCA), care a devenit o povară financiară insuportabilă pentru transportatori. Lucrătorii din aceste domenii susțin că ministrul Sorin Grindeanu ar trebui să ia măsuri imediate pentru a găsi soluții aplicabile la problematicile semnalate și să colaboreze cu reprezentanții acestor sectoare în vederea stabilirii unor măsuri eficiente.

Pe de altă parte, reprezentanții transportatorilor și fermierilor au subliniat că sunt deschiși la dialog și negocieri, dar cer ca autoritățile să trateze cu seriozitate problemele lor și să găsească soluții concrete pentru a evita un blocaj generalizat care ar putea avea consecințe grave asupra economiei.


STEFAN BANICA JR


Starea- George Nita

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.