VIDEO. Impact nimicitor între un camion și o dubiță

VIDEO. Impact nimicitor între un camion și o dubiță

Accidentul rutier s-a produs vineri, în jurul orei prânzului, la ieșirea din Sighișoara spre Târgu Mureș. Circulația a fost blocată pe ambele sensuri și a fost solicitată intervenția elicopterului SMURD.
UPDATE! În accident a fost implicat un TIR, aparținând firmei FrigoExpres Oradea, înmatriculat în județul Bihor și o dubiță.

Bărbatul care se afla la volanul autoutilitarei, în vârstă de 41 de ani a rămas încarcerat, iar pentru descarcerarea acestuia a fost necesară intervenția pompierilor Detașamentului Sighișoara, potrivit RadioSon Sighișoara. Acesta a fost transportat la UPU SMURD Târgu Mureș cu elicopterul SMURD.

O altă victima, în vârstă de 45 de ani a fost transportată cu ambulanța SMURD, iar cea de-a treia, în vârstă de 35 de ani a refuzat transportul la spital.

„Accidentul s-a produs în jurul orei 12:40, în afara municipiului Sighișoara, pe DN 13 – E60, km 121. În accident au fost implicate o autoutilitară și un ansamblu auto- tip tir. În urma accidentului, două persoane au fost rănite, conducătorul autoutilitarei, un bărbat, de 41 de ani, din Sighetu Marmației, și un pasager, un bărbat, de 45 de ani, din aceeași localitate. Cei doi bărbați au fost transportați la unitatea spitalicească, pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză, polițiștii au deschis dosar penal, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul”, a transmis IPJ Mureș, potrivit sursei citate.

Drumul a fost blocat pe ambele sensuri iar politiștii fac cercetări pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs accidentul rutier. (bihon.ro)

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.