VIDEO Imagini cu momentul accidentului în care un camion lovește o familie

VIDEO Imagini cu momentul accidentului în care un camion lovește o familie

Potrivit martorilor, tatăl şi cei doi copii au coborât dintr-un VW Pasat parcat în faţa unui market din zonă şi au traversat strada pe trecere spre un cabinet veterinar situat vizavi. Copiii au căutat mâncare şi jucării pentru câini, iar tatăl a cumpărat o soluţie pentru întreţinerea gazonului. După ce au ieşit de la cumpărături, cei trei au dat să treacă strada tot pe trecerea de pietoni pentru a se îndrepta spre maşină.

În acest timp, şoferul unui TIR care se deplasa dinspre Iaşi spre Târgu Frumos a încetinit, fără să oprească, pentru a lăsa să treacă un pieton care alerga pe trecere. El nu i-a văzut însă pe cei trei deoarece aceştia se aflau în partea dreaptă a cabinei de TIR şi a trecut peste ei. Tatăl a scăpat copilul de trei ani din mână, iar micuţul a fost călcat cu roata pe cap.

Ceilalţi doi au avut noroc pentru că au căzut între roţile TIR-ului. Şoferul a auzit ţipete şi a oprit rapid. Poliţia căuta miercuri la prânz imagini video cu momentul accidentului.

UPDATE: Tatăl a suferit o ruptură a splinei şi o fractură de bazin, anunţă medicii. El a fost dus direct în sala de operaţii pentru o intervenţie chirurgicală.


Video AICI


STAREA TRANSPORTURILOR-RADU DINESCU


CEFIN STRATEGIA PENTRU 2023

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.