VIDEO O polițistă care traversa strada neregulamentar este lovită de un camion. Reacția șoferului i-a salvat viața Recomandat

VIDEO O polițistă care traversa strada neregulamentar este lovită de un camion. Reacția șoferului i-a salvat viața

Un accident care se putea sfârși tragic a avut loc, duminică, pe un drum din Bistrița Năsăud.

Imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă surprind o persoană care traversa neregulamentar strada. În fugă, aceasta încerca să ajungă pe partea cealaltă a drumului, însă nu reușește și este lovită de un TIR.

Din fericire, șoferul camionului, în vârstă de 55 de ani, a reacționat din timp și a frânat, astfel că trecătorul s-a ales doar cu câteva zgârieturi ușoare.

Conform informațiilor Știrile ProTV, persoana în cauză a fost transportată la spital cu răni ușoare.

„În această după-masă, polițiștii Serviciului Rutier au intervenit în Tiha Bârgăului la un accident de circulație. Din primele date, un autotren condus de un bărbat de 55 de ani, din Suceava, în timp ce se deplasa pe Drumul Național 17 pe direcția Bistrița către Suceava, a accidentat o femeie de 55 de ani, din Tureac, care se afla angajată în traversarea părții carosabile.

 În urma impactului, femeia a fost rănită, necesitând acordarea de îngrijiri medicale de specialitate la spital. Cei doi participanți la trafic au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative.

Cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal, urmând sa fie stabilite cauzele și modalitatea producerii evenimentului rutier”, se arată în comunicatul poliției.


schmitz ecoflex video


schmitz gotha video

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.