Video exclusiv: CONTROALELE ISCTR EP.04 - O AMENDĂ URIAȘĂ PENTRU UN ȘOFER BUCUREȘTEAN Recomandat

Video exclusiv: CONTROALELE ISCTR EP.04 - O AMENDĂ URIAȘĂ PENTRU UN ȘOFER BUCUREȘTEAN

Lipsa înregistrărilor pentru timpii de conducere și odihnă- acesta este motivul pentru care inspectorii i-au dat o amendă uriașă unui șofer de camion din București, în cel de-al patrulea episod al reality show-ului CONTROALELE ISCTR.

Primul episod al reality show-lui despre activitatea Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier a devenit viral imediat după lansare și a reușit să depășească 53.000 de vizualizări pe Facebook. În videoclip, un veteran al șoferiei din județul Giurgiu a luat o amendă pentru că nu a respectat timpii de odihnă.
În continuare, cel de-al doilea episod din "CONTROALELE ISCTR" a sărit de 64.000 de vizualizări pe Facebook, deși șoferul controlat (profesionist de pe vremea lui Ceaușescu) nu a primit nicio amendă.
Un șofer profesionist din Brăila protestează împotriva numărului mare de controale la care este supus dar și împotriva stării precare a drumurilor din România, în episodul 03 al primul reality show din transporturile rutiere românești. Acest episod a adus un număr record de peste 97.000 de vizualizări pe Facebook.
Produs în exclusivitate pentru TIRMagazin.ro, serialul, în numai șapte episoade, îți dezvăluie activitatea de zi cu zi a ISCTR.
Te întâlnești, astfel, cu situații în care șoferii profesioniști controlați sunt găsiți în regulă din punct de vedere legal, dar și cazuri în care sunt amendați. În unele cazuri amenzile sunt "simbolice", în timp ce, în alte situații, ajung la sume uriașe
În episodul 01 al primului reality show din transporturile rutiere românești, te-ai întâlnit cu un șofer profesionist din județul

Puteți viziona episodul 01 aici:

https://www.facebook.com/TirMagazin/videos/1572809649508244/

Episodul 02 aici:

https://www.facebook.com/TirMagazin/videos/1579991028790106/

Iar episodul 03 aici:

https://www.facebook.com/TirMagazin/videos/1589169381205604/

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.