Video exclusiv: CONTROALELE ISCTR EP.03 - UN ȘOFER REVOLUȚIONAR DIN BRĂILA Recomandat

Video exclusiv: CONTROALELE ISCTR EP.03 - UN ȘOFER REVOLUȚIONAR DIN BRĂILA

Un șofer profesionist din Brăila protestează împotriva numărului mare de controale la care este supus dar și împotriva stării precare a drumurilor din România, în episodul 03 al primul reality show din transporturile rutiere românești.

Primul episod din "CONTROALELE ISCTR" a devenit viral imediat după lansare și a reușit să depășească 53.000 de vizualizări pe Facebook.
În continuare, cel de-al doilea episod al reality show-lui despre activitatea Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier, a sărit de 62.000 de vizualizări pe Facebook.
Produs în exclusivitate pentru TIRMagazin.ro, serialul, în numai șapte episoade, îți dezvăluie activitatea de zi cu zi a ISCTR.
Te întâlnești, astfel, cu situații în care șoferii profesioniști controlați sunt găsiți în regulă din punct de vedere legal, dar și cazuri în care sunt amendați. În unele cazuri amenzile sunt "simbolice" iar în altele ajung la sume uriașe
În episodul 01 al primului reality show din transporturile rutiere românești, te-ai întâlnit cu un șofer profesionist din județul Giurgiu, un veteran al acestei meserii, iar în episodul 02 cu un șofer profesionist de pe vremea lui Ceaușescu.

Puteți viziona episodul 01 aici:

https://www.facebook.com/TirMagazin/videos/1572809649508244/

Iar episodul 02 aici:

https://www.facebook.com/TirMagazin/videos/1579991028790106/ .

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.